Jdi na obsah Jdi na menu
 


Č.99 ZEMĚ SE BUDE TŘÁST A VRÁVORAT ZE SVÉHO MÍSTA !

                        SVATÝ KNĚZ PIO A GARABANDAL:
 Pater Pio psal dětem z Garabandalu dopis:"Drahé děti, dnes ráno v devět hodin mě Panna Maria požádala, abych vám řekl: 'Ó blažené dívky ze San Sebastian de Garabandal! Slibuji vám, že budu s vámi  až  d o   k o n c e   časůč,  a vy budete se mnou na konci světa. Potom se se mnou spojíte ve slávě Nebe.' Za toto Mariino poselství Otec Pio připsal:"Posílám vám kopii modlitby fatimského růžence, jak mě o to žádala Panna Maria. Tento růženec nadiktovala sama Nejsvětější Panna a má se rozšiřovat ke spáse hříšníků a k záchraně lidstva   před   n e j s t r a š n ě j š í m i   t r e s t y,  kterými nám hrozí dobrotivý Bůh. Dávám vám jenom jednu radu:  MODLETE  SE  A  VZBUZUJTE  K  MODLITBĚ   DRUHÉ,   PROTOŽE        S V Ě T    S T O J Í    N A    P O K R A J I   Z K Á Z Y !.  Nevěří vám, nevěří vašim rozhovorům s Pannou Marií. U V Ě Ř Í,  AŽ  BUDE  VELMI  POZDĚ !"
   Páter Pio viděl velký zázrak, který má být v Garabandalu, ještě před svou smrtí, tak jako kněz Luis Andreu v noci 8.srpna 1961 u borovic.

              Pán Ježíš vysvětluje Conchitě z Garabandalu svá znamení.

            /

                                Můj kříž na nebi (30.1.1965)
  "Ano, moje dcero, dobře jsi to pochopila. Můj kříž, zářící kříž, který nebe osvítí, bude všem obyvatelům Země znamením. Pro některé bude znamením trestu, pro mnohé znamením světla a pro ostatní znamením brzké blaženosti. Je znamením, že poslední události jsou již přede dveřmi.
  Tento kříž připomene celému světu moje strašná muka, neboť, jak jsem již řekl častokrát, nebudu trestat, aniž bych předem varoval. Poskytnu všem obyvatelům Země dostatek času, aby porozuměli smyslu kříže na nebi. Bude to znamení, že spravedlnost mého Otce je již v bezprostřední blízkosti.
  Všichni lidé budou mít možnost tento kříž vidět. Ani jediná duše nebude moci říci, že tento kříž neviděla. Všem vám připomenu KRVAVÝ  A  POTUPNÝ  KŘÍŽ  SVÉHO  UTRPENÍ  A  LÁSKY  K  DĚTEM, aby všechny zachránil. Pro některé,   j e s t l i ž e   s e   n e o b r á t í,   bude představovat spravedlnost, jiným připomene   U T R P E N Í   jejich Boha Lásky a bude v nich budit touhu   z a   p r o m i n u t í   s v ý c h   h ř í c h ů.

  "Počínaje objevením se kříže na obloze rozešlu své pozemské anděly všemi směry, aby mé světlo a mé milosti přinášely všem těm, kteří je potřebují.
  Tato doba bude dobou konce (konec vlády satana), doba předpověděná proroky, při které ti, které vyšlu, budou činit zázraky mým jménem, jménem Nejsvětější Trojice a jménem Svatých Srdcí. Tato doba bude plná slávy pro vašeho Ježíše.Celou zemí se budou ozývat chvály pro  TAK  DOBRÉHO  BOHA,  kterého tolik duší  ZNÁ  TAK  ŠPATNĚ.
 Některé, má dcero, jsou tak poškozené na této zemi, o tom tě ujišťuji, tak nešťastné a tak chudé v každém směru!! Přijdu a všechny trosky opět postavím.  ODSTRANÍM  KAŽDÉHO,  KDO  JE  PŘÍČINOU  TOHO  ZLA !
  Tato po určitou dobu nešťastná planeta, zaujme opět své místo, které jí náleží mezi miliardami planet. Tato Země bude první, neboť pouze ona má ve vesmíru tu výsadu být napájena BOŽSKOU KRVÍ svého STVOŘITELE. Zázrak bude EUCHARISTICKÝM ZÁZRAKEM, neboť   K Ř Í Ž  a  HOSTIE    jsou neoddělitelné. Svět bude rodinou radosti a lásky k bližním.  STARÉ  ČASY  POMINOU,  aby uvolnily místo  VĚČNÉ  LÁSCE  NA  ZEMI.   Jak jsem vám již často říkal, Duch Svatý vyzbrojí svět nebeskými dary. Budete žít ve zcela novém světě a v dobách nikdy nepoznaných ... v přípravě na věčnost. Naše láska vás učiní svatými. Budete se podílet na blaženosti vyvolených. Všichni, kdo   t e n t o   č a s   p ř e ž i j í,   uslyší má slova, aby následovali svého  PASTÝŘE  a  došli  ke  SVĚTLU  BOŽÍMU mého OTCE.
  Budete se podílet na zvláštním zásahu BOŽÍM, působením DUCHA SVATÉHO BOŽÍHO mého OTCE. Stanete se konečně mými apoštoly a podle mého Srdce v ráji pozemském."
 Má dcero, ty víš, že jsem tuto hodinu očekával před 2000 lety.  Z  hloubky   s v a t o s t á n k u,   kde jsem měl po staletí   s v é   s í d l o,  jsem myslel na všechny, kteří trpěli a mě milovali. Můj den přišel a má hodina přišla. Má dcero, jak velký den pro Srdce tvého Božského Vykupitele, neboť konečně mohu své nevyčerpatelné poklady otevřít. Otřít slzy těm, kteří pláčí, nemocným vrátit opět zdraví. Přinést vzkříšení a věčný život i mrtvým, pomoci potřebným.Po zázračné přeměně rozšířím blažensot mého věčného kázání. Dnes tyto blaženosti uskutečním. Mé děti, buďte šťastné, které očekáváte v úzkosti můj triumfální návrat, ačkoliv zatím nevidíte nic z toho, co přichází. Budete tak blažené, až obdržíte mé dary z lásky k vám. Děti, které   m n e   o p r a v d u   m i l u j e t e,   opakuji vám znova:  NEMĚJTE  ŽÁDNÝ  STRACH   při posledních událostech, konce těchto  STRAŠNÝCH  VIDITELNÝCH  ÚKAZŮ,   které nastanou  a   p o d ě s í   v á s !   Váš Ježíš vás tolik miluje, slibuje vám, že  VÁS  BUDE  CHRÁNIT  SVÝMI  ANDĚLY.  Každý anděl má již určený svůj úkol v této poslední hodině, který dokonale splní, neboť vše to přichází z nebe a proto je to dokonalé.


                    Budu bičovat zemi (4.6.1965 Apokalyptické vidění )
  Má dcero, nastane hodina, kdy budu bičovat zemi, jaký zmatek to bude pro všechny obyvatele země,  až   m o ř e   b u d e   v y s t u p o v a t    a vzduch   v   j e d n o m   o k a m ž i k u   v z p l a n e,  jaký děs pro všechny mé nepřátele, pro nevěřící, pro bezbožné a pyšné, kteří od Boha ničeho nepotřebují, a pro všechny, kteří tvrdí, že Bůh není a nemůže být, až uvidí poslední události konce, které se naplní. Jaké strašné zděšení pro ty, kteří popírají vzkříšení, až uvidí, jak mrtví vstávají z hrobů. Jaký zmatek to bude na zemi!
  Všichni nepřátelé mého Otce poznají nepopsatelnou úzkost. Kam se poděje jejich pýcha v tu hodinu! Nářek za nářkem se bude ozývat ze všech stran.
  Ale oni zahynou při burácení všeho druhu, při zdvihnutí se bouře a blesku, které značně vzrostou z údivu vod, které pohltí vše, co musí být zničeno.
  Strašné vidění předpověděné již v Apokalypse. Ano, tato hodina je  HODINOU  PRŮCHODU  HNĚVU  A  SPRAVEDLNOSTI  MÉHO  OTCE.  Je to Boží spravedlnost, která tyto proměny provede ku štěstí mých dětí, tak jako slunce opět zasvítí po strašné bouři.
Musím tak učinit, abych splnil rozsudek svého Otce. Jako kdykoliv předtím, tak i dnes spočívá spravedlnost mého Otce na jeho Synu.
  Tentokrát   b u d e   s v ě t   s o u z e n   a  vše, co bylo předpověděno se splní! Mými ranami bude svět zachráněn a i  TENTO  SVĚT  POZNÁ,  JAKÉ   U T R P E N Í   JSEM  MUSEL  PODSTOUPIT !  Stejně jako já, bude muset svět podstoupit všechna utrpení, než dosáhne milosrdenství a vzkříšení. Mé děti, připomeňte si hodinu, ve které  VÁŠ  SPASITEL  SVĚTA   ZEMŘEL  NA  KŘÍŽI.   Úder této hodiny se ozve znovu a bude slyšitelný po celé zeměkouli!!! Již jsem ti řekl, že má hodina není vaší hodinou, a že překvapí všechny mé děti.
  Zničím všechny, ať jsou kdokoliv, kteří budou odporovat mé vůli. Ten, kdo se domnívá, že prosadí svou vůli proti vůli Boží, ať již svým pyšným jednáním, nebo z jiných špatných pohnutek, bude přísně potrestán. KDO  BY  SE  CHTĚL  MĚŘIT  S  NEPOCHOPITELNĚ  MOCNÝM  BOHEM ?
  Co může očekávat duše, která z pošetilé  PÝCHY  BY  SE  CHTĚLA  ROVNAT  BOHU ?   Co se stane  s  duší,  která  ODMÍTÁ  MOU   NEJSVĚTĚJŠÍ  MATKU   a  příčí se tím vůli Boží?  
 MOJE MATKA BYLA POSLÁNA NA ZEM, ABY PŘINÁŠELA BLAHO LIDEM!  Duše ta bude potrestána a zneškodněna - rozdrcena spravedlností mého Otce.
  Strašné potrestání se dostane těm, kteří odmítají Fatimu, kteří zabraňovali, aby její poselství nebylo všeobecně rozšiřováno. Přirozeně, když  tyto duše,    které   m n e   b u d o u   p r o s i t  i    v   posledním okamžiku o prominutí,  zachráním je, neboť jsem nekonečné   M i l o s r d e n s t v í.   Avšak ztratí navždy svou vinou nesmírné milosti, dary a ostatní dobrodiní.
 Úděs a zděšení se zmocní mých nepřátel a jejich pokoření před ostatními. Není možno, aby nebyl potrestán výsměch Bohu. Není možno, aby byla ustavičně odmítána má Nejsvětější Matka, aniž by Všemohoucí Bůh zasáhl a viníky potrestal.
  V hodinu odplaty nebudou moci nepřátelé mé Matky, naší milé Paní z Fatimy, nalézti žádnou výmluvu před svým soudcem. V určenou hodinu můj Otec rozhodne a všichni budou potrestáni. Vaše planeta se bude otřásat až do svých základů. Mrtví budou vstávat a nastane hrozná bouře.
Hromy a blesky proniknou tuto zemi,  NAPLNĚNOU  HŘÍCHY.   Lidé této země budou zachváceni strašným zděšením  a  MŮJ  OTEC  BUDE  TŘÍDIT  DOBRÉ  OD  ŠPATNÝCH !


                      VAROVÁNÍ  HENOCHA  SOUČASNÉMU  SVĚTU
             (Henoch byl spravedlivý muž a byl vzat do nebe-viz Starý zákon)

 "Nyní můj synu Metúšelachu, ke mně svolej všechny své bratry neboť mě volá hlas  a  je  n a   m n e   v y l é v á n   d u c h,  abych vám mohl  UKÁZAT  VŠE,  CO  JE  VÁM  NA  VĚKY  SOUZENO."  K nim všem, dětem spravedlnosti, promlouval těmito slovy: "Slyšte, vy děti Henochovi každé slovo svého otce a pozorně naslouchejte hlasu mých úst; obracím se na vás s naléhavou prosbou, moji milovaní:  M I L U J T E   SPRAVEDLNOST  A  DRŽTE  SE  JÍ.  Ke  spravedlnosti  nepřistupujte s  rozdvojeným  srdcem   a   n e s p o l č u j t e   s e   s   t ě m i,  jejichž  srdce  j e   d v o j a k é.  Dodržujte spravedlnost, mé děti, a ona vás povede dobrými cestami; Spravedlnost vám bude přítelkyní.
  Já totiž vím, že  SE  NA  ZEMI  ZASE  ROZMNOŽÍ  NÁSILÍ;   DOJDE  ZDE  K  OBROVSKÉ  POHROMĚ  a zavládne všemožné bezpráví.
  A až se  BEZPRÁVÍ,  HŘÍCH  A  ROUHÁNÍ   ve všem počínání rozmohou a   PRORADNOST,  ZLOČINNOST  A  NEMRAVNOST  rozrostou,  přijde na ně na všechny   z   n e b e   v e l i k ý   t r e s t:  Svatý  Pán  se  OBJEVÍ  S  HNĚVEM  A  TRESTEM,  ABY  NAD  NIMI  VYKONAL   S O U D !
  V oněch dnech bude násilí vymýceno i s kořeny, a podobně budou vyrvány kořeny bezpráví i klamu a budou vyhlazeny zpod nebes.
  Vám spravedlivým teď říkám: Nechoďte cestami zla ani cestou smrti! Ani se jim nepřibližujte, abyste nebyli zahubeni.
  Hledejte a zvolte si spravedlnost,  ž i j t e   z b o ž n ý   ž i v o t,  choďte po cestách pokoje, abyste si zachovali život a byli shledáni čestnými.
  Opatrujte má slova v hloubi svých srdcí a nedopusťte, aby byla z vašich srdcí vymazána! Já totiž vím,  že  HŘÍŠNÍCI  BUDOU  LIDI  NAVÁDĚT,  ABY  SE  DOPOUŠTĚLI  HŘÍŠNÝCH  PRAKTIK.  Pro ně nebude nalezeno žádné místo, avšak pokoušení hříšníků se tím nezmenší.
  BĚDA  TĚM,  KDO  VYVÍJEJÍ  Ú T L A K    A    N Á S I L Í   A   OSNUJÍ  PODVODNÉ  SKUTKY !  Neboť budou  BRZY  ZNIČENI  A  NEDOJDOU  POKOJE. (v pekle)
 Měl jsem strašné vidění, kvůli kterému jsem se k Pánu obracel s úpěnlivými prosbami.
  Odpočíval jsem ve spánku v domě svého děda Maleleela a ve vidění jsem viděl, JAK  SE  NEBESA  ZHROUTILA,   byla  uchvácena   a  ZŘÍTILA  SE  K  ZEMI..  Když se hroutila, viděl jsem,  JAK  JE  ZEMĚ  POHLCOVÁNA  OBROVSKOU  PROPASTÍ.  Hory se vršily na hory, kopce se propadly na kopce a vysoké stromy, vytržené z kořenů, se řítily dolů a klesaly do propasti.
  Poté se mi do úst vedrala řeč a začal jsem křičet a volat: "Nastala zkáza země!" Můj děd Maleleel, vedle kterého jsem ležel, mě probudil a řekl: "Co tak křičíš, můj synu, a proč tak naříkáš?" Já jsem mu celé to vidění podrobně vylíčil a on mi na to řekl: "Jak strašnou věc jsi viděl, můj synu. Ve svém snu jsi měl závažné vidění: Dozvěděl ses  TAJEMSTVÍ  VŠECH  HŘÍCHŮ  ZEMĚ,   k t e r á   s e   p r o p a d á   d o   p r o p a s t i   a  je  ničena   v e l k o u   k a t a s t r o f o u. Teď vstaň, můj synu, a jakožto muž víry pros Pána slávy, aby na zemi ponechal aspoň zbytek, aby nebyla celá země zničena.  TOTO  VŠCHNO,  můj synu,  DOLEHNE  NA  ZEMI  Z  NEBE,  TAKŽE  ZEMĚ  PROPADNE  OBROVSKÉ  ZKÁZE."
  Nato jsem vstal, modlil se a přednášel své úpěnlivé prosby. Když jsem se vydal dolů a spatřil nebesa a slunce, jak vychází na východě a celou zemi a všechno to, co on už znal na počátku, tu jsem Pána soudu velebil a vyvyšoval, neboť to on dal slunci vycházet z oken východu tak, že se zvedá a vystupuje na tvář nebes a putuje po cestě, jež mu byla ukázána. Ve spravedlnosti jsem pozvedl ruce, velebil Svatého a Velikého a řekl dechem svých úst a jazykem z masa: "Jsi blahoslavený, ó Pane, Králi veliký a mocný ve své velikosti, Pane všeho stvoření nebes, Králi králů a BOŽE CELÉHO SVĚTA. Tvá moc, království i velikost trvají na věky a tvá vláda po všechna pokolení na věky věků. Celá nebesa jsou na věky tvým trůnem a celá země je podnoží tvých nohou na věky věků.
  Neboť ty jsi vše stvořil a nade vším vládneš a žádné, vůbec žádné dílo pro tebe není obtížné; žádná moudrost ti neunikne a neopouští místo tvého trůnu ani tvoji přítomnost. Ty všechno víš, vidíš a slyšíš a není nic, co  by  před   t e b o u   z ů s t a l o   s k r y t o,  n e b o ť    VŠE  OBJÍMÁŠ  SVÝM  ZRAKEM.
  Andělé  tvých  nebes  se  teď  dopouštějí  hříchu  a  TVŮJ  HNĚV  BUDE  SPOČÍVAT  NA  TĚLE  LIDÍ  AŽ  DO  DNE  VELKÉHO  SOUDU.
  Nyní, ó Bože, Pane a veliký králi, snažně a úpěnlivě prosím, abys splnil mé prosby a ponechal mi pokolení, které mě na zemi vystřídá, a abys nevyhladil veškeré tělo člověka a neučinil tak zemi pustou tím, že by došlo k věčné zkáze.
  Vyhlaď, můj Pane, ze země jen tělo, které zavinilo tvůj hněv, avšak tělo spravedlnosti a bezúhonnosti zachovej jako rostlinu věčného semene; neskrývej svou tvář před prosbami svého služebníka, ó Pane."

 
                 PÁN JEŽÍŠ AMPARO BARDENASOVÉ - ESCORIAL 1982:

  ..."ŽIJETE POSLEDNÍ VTEŘINY PŘED KATASTROFOU! Pro Mne jsou to pouhé vteřiny. Právě proto vám vaše Matka přináší poselství, vy ho však neberete na vědomí! Trest zasáhne a zničí dvě třetiny lidstva a přesto přese všechno to nechcete brát na vědomí. NECHŤ  KAŽDÝ  Z  VÁS  V  TICHOSTI  SVÉHO  SRDCE   p r o s í   B o h a   o   m i l o s t,  po které touží;  j e š t ě   d n e s   v á m   b u d e   d á n a !
  NEBOŤ MŮJ OTEC JE JEN DOBRO!  ODPUSTÍ  I  NEJVĚTŠÍM  HŘÍŠNÍKŮM  v  posledním  okamžiku jejich života...Říkejte umírajícím, že čím větší je jejich   h ř í c h,   tím  větší  je   M o j e   M i l o s r d e n s t v í !   U Ž    V    T O M     O K A M Ž I K U,   KDY  DUŠE  OPOUŠTÍ  TĚLO,  SE   OCITÁ  V   O N O M   N Á D H E R N É M   S V Ě T L E !  Povězte jim slova Ježíšova..."

 

                 17. Poselství Ježíše ze dne 2. dubna 2016.
                      Nástroj: Luz de Maria (Argentina).

               JÁ, VÁŠ BŮH, VÁM ŽEHNÁM A NABÍZÍM MÉ MILOSRDENSTVÍ
  Moji milovaní lidé,
mé Nejsvětější Srdce vás volá, abyste se do něj ponořili a vzali si z něj pro sebe dobro, dary a ctnosti, které v tomto okamžiku potřebujete, abyste bojovali s náklonností ke zlu.
  Moji milovaní, je zásadní, abyste má slova nebrali na lehkou váhu, vzhledem k snadnosti, s jakou lidstvo bylo přivedeno k tomu, aby spolklo vše, co se týká mého Domu (Církvi). Dobro najdete jen na cestě ke Mně, cokoli jiného vás ode Mne oddělí.
  Nemám rád hřích, zavrhuji jej, soudím jej, pokud se nekajete a trpím jím. Hřích není částí Mne; je vším, co vám můj Otec oznámil v Přikázáních. Kdo Mě nemiluje, není poslušen Zákona a nekaje se, přebývá se zlem.
  Lidstvo převléklo zlo do tisíce podob, do falešných stereotypů a klamných ideologií, do falešných spojenectví a nešťastných přání, aby hledalo obecné blaho. Mé děti, zmatené zesvětštěním, které postihlo mou církev, padly do zhýralosti – díla Satana, který vede mé děti do pohyblivých písků, aby je polapil v touze účastnit se moderního díla.
  Není snad běžné milovat Boha nade vše a milovat svého bližního jako sebe sama? Nebo toto přikázání už není ve shodě s touto generací a není platné pro mé děti této doby?
  Mé milované děti, můj lide, cítíte se tak zběhlí ve všech vědách, těšíte se velkému pokroku v každém ohledu, a přesto jste neodhalili, že zlo používá vše, o čem jsem se zmínil, abyste se v každém okamžiku stávali více světští a přijímali existenci jakékoli ideologie a bezbožnosti. Satan našel v této generaci úrodnou půdu – půdu, která byla zúrodněna Pravdou mého Slova a tvrdou přísností velké očisty, kterou již žijete a odmítáte přijmout – aby nasazoval masku dobra na to, co můj Dům jako dobro nepřijímá. Proč nevidíte, jak hlava Satana a jeho chapadla se již nemilosrdně a bez výhrad vrhla na můj lid?
  Nevíte, jaké to je čelit zlu, když se skrývá za údajně dobrými úmysly, prací, jednáním nebo poslušností. Pro můj lid není snadné odhalit zlo, protože neznají mé Slovo a  VYHNALI  MĚ  ZE  SVÉHO  ŽIVOTA, abych jim nepůsobil žádné potíže.
  Budu stále odhalovat zlo, zapouzdřené v mé církvi, aby můj lid, mé mystické tělo, poznal skutečnou svatost, tu, k níž vás v každém okamžiku volám.
  Urážejí Mě, když  ZAVÁDĚJÍ  SATANISMUS  do mých kostelů, maskovaný za přitažlivou hudbu,  NA  OLTÁŘE  POSTAVENÉ  PRO  MNE  K  POSVĚCENÍ  CHLEBA  A  VÍNA,  kde se obětuji z lásky během mého proměňování. Mé oltáře jsou znesvěcovány se schválením těch, kteří Mě reprezentují na zemi... Ach, strašná bolest, která trhá mé srdce, a korunují Mě znovu! Kde je hierarchie, která Mě zastupuje? Kde je Kristova autorita v jeho vlastním domě, kde pronikavá hudba s obscénními slovy je vítána v mých kostelích, aby se má církev nazývala moderní? Má církev, která nemá začátek ani konec!
  Moji lidé, co by se z vás stalo, kdybych vám zcela odňal mé Slovo, které vám v této chvíli vysvětluji? Já jsem Bůh lásky, pokoje, radosti a štěstí, ale  NEJSEM  BŮH  ZÁBAVNÝCH  PŘEDSTAVENÍ  A  PODÍVANÉ.  TO  JE  SATAN,  ne  Já.
  Vysvětluji vám své Slovo, aby moji lidé porozuměli času, v němž žijí a jeho vážnost, přesto jsem ignorován a odmítán. Zapomínáte, že vidím vše, co se děje v životě každého z vás a před lidstvem nazvu rouhačem toho, kdo ztrácí mé ovce a vede je na jinou pastvinu, otrávenou nenávistí, lhostejností, nemravností, nedostatkem spravedlnosti, překážením mé Pravdě a pronásledováním mých proroků, které jsem poslal, aby zachraňovali duše. Duše, které byly varovány v předstihu mou Matkou ve všech jejích zjeveních, abyste měli příležitost již předem rozlišovat mezi dobrem a zlem.
  Moji milovaní lidé, ztratili jste schopnost rozlišovat, rozhodujete se lehkovážně, jste vlečeni vlnou, která je silnější, než víra, o níž tvrdíte, že ji máte, a silou, která nutí mé lidi přijímat zlo, protože neznají Pravdu.
  Z toho důvodu přijímáte nepřítele mého lidu, jako bych to byl Já, a vzdáváte mu čest, kterou stvoření dluží Mně a tím vyvoláváte nejkrvavější pronásledování mých věrných a dětí mé Matky, těch, kteří jsou pevní a přesvědčení, těch, kteří chtějí dosáhnout svatosti.
  Děti, tolik zastírání zjevení, které má Matka odkázala lidstvu, aby bylo připraveno, způsobilo, že dým pekla dosáhl mou církev, kde svobodné zednářství bylo překonáno satanismem. Člověk působí nesmírnou bolest svému Bohu a mým andělům, kteří pláčou, protože se vysmíváte Mně a mé Matce.
  Zlo je horlivé a houževnaté, padá zvolna na ty, kdo jsou moji s velkou záludností, zaujímá místo dobra, ale bez toho, že by se podvolilo mým Zákonům. Proto Mě moji lidé musí znát, aby Mě poznali v plnosti, bez lakování na růžovo.
  Já jsem láska a milosrdenství, odpouštím těm, kdo ke Mně přicházejí kajícní a s pevným záměrem se napravit, ale současně jsem spravedlivý soudce, před kterým ani jediný hříšník neprojde bez náležité lítosti zla, které způsobil.
  Tento čas je rozhodující pro mé děti, rozhodující pro jejich spojení se Mnou, aby s použitím své svobodné vůle Mě přijali jako svého Boha a Spasitele. Chovám se k mým dětem velmi pozorně; Já dobře vím, že nazvu-li je mými "oblíbenci" před jejich bratry, jejich nedostatek pokory vystoupí a zaujme mé místo. Proto nechávám toho, kdo Mě více naplňuje uspokojením, jako posledního z mých sluhů a nechválím ho před jeho bratry.
  Všichni lidé procházejí životem; a vy obdržíte konečnou cenu před naší Nejsvětější Trojicí. K čemu jsou vám dobré pocty v očích lidí, když nevíte nic o věrnosti člověka k člověku, protože nejste věrní Mně, který jsem vaším Bohem? "Dávejte, co je císařovo, císaři a co je Boží, Bohu." [Lk 20, 25].
  Nechci, abyste Mi nabízeli oběti, které nejste schopni vykonat. Nechci děti, umírající dlouhotrvajícím půstem, když mysl odvedla jejich srdce daleko ode Mne. Nechci prázdné modlitby, ani velké proslovy s chudým obsahem a bez poučení pro můj lid.
  Moji milovaní lidé, Země změnila svůj stálý pohyb a to vyvolá posun velkých tektonických poruch kolem zemského globu. Kvůli hříchům lidí se Stvoření bude silně třást.
  Modlete se, mé děti, proste za Indonésii, bude se třást.
  Modlete se, mé děti, proste za Spojené státy, člověk je bude bičovat a příroda je očistí.
  Modlete se, děti, za Rusko, modlete se, přinese bolest mým dětem.
  Modlete se, děti, proste za Chile a Brazílii, člověk a příroda k nim tvrdě promluví.
  Moji milovaní lidé, bůh lidstva přestane být bohem před udiveným pohledem mých dětí. Propadnou panice a nejistotě, protože Mi nesvěřili své bezpečí.
  Univerzální měna přijde rychle ve spojení s vládami, které do těl svých občanů zavedou čip. Mé děti budou kvůli tomu trpět. Neměli byste zapomenout, že poskytuji potravu ptákům a že jídlo pro můj lid pochází z téže ruky.
  Děti, člověk se vydal na cestu urážek a provokací. Brzy to už nebudou urážky nebo provokace, lidstvo bude všeobecně vědět, co člověk svýma rukama může způsobit svým vlastním bratrům.
  Jste radostí mých očí a Já vás neopustím. V každé eucharistii vás oději vírou, v každé modlitbě vám dá má Matka útěchu své lásky a vaši společníci na cestě vám pomůžou při ochraně mého Domu.
  Vy, moji milovaní lidé, vy, kdo se obracíte a světské necháváte stranou, vy, kdo činíte rozhodnutí patřit spíše Mně než světu, vy, kteří neúnavně hledáte stát se více lidmi z mého Domu a být lepšími dětmi, vy, kteří Mnou pohrdáte a ignorujete mé volání, vy kdo nevěříte, vy, kdo jste naplněni nenávistí, vy, kdo Mě nepřijímáte a pohrdáte mou Matkou, vy... vy, kteří čtete tato má slova,
  Já, váš Bůh, vám žehnám a nabízím mé milosrdenství.  Váš Ježíš


                      
       POSELSTVÍ PANNY MARIE MIRJANĚ V MEDJUGORJI  2012:

  "Drahé děti! S mateřskou láskou vás prosím: dejte mi své ruce, dovolte mi, abych vás vedla. Já, jako Matka, vás chci zachránit od nepokoje, zoufalství a věčného vyhnanství. Můj Syn svou smrtí na  kříži  ukázal,  jak   v e l i c e   v á s   m i l u j e,  obětoval se kvůli vám a vašim hříchům.  NEODMÍTEJTE  JEHO  OBĚŤ,  neobnovujte svými hříchy jeho utrpení,  NEZAVÍREJTE  SI  BRÁNU  DO  RÁJE !
  Děti moje,  N E Z T R Á C E J T E   Č A S !  Nic není důležitějšího než jednota v mém Synu. Já vám pomohu,  protože   m ě   NEBESKÝ  OTEC  POSÍLÁ,   abychom mohli   UKÁZAT  CESTU  milosti a spásy  TĚM,  KTEŘÍ  HO  NEZNAJÍ.   Nebuďte tvrdého srdce,  DŮVĚŘUJTE  MI  A  KLANĚJTE  SE   M É M U   S Y N U.
 Děti moje, nezapomínejte na  s v é   p a s t ý ř e,  ať  jsou   k a ž d ý   d e n   v e   v a š i c h   m o d l i t b á c h. Děkuji, že jste přijali mou výzvu.

 V roce 1991 Matka Boží řekla: "Dnes vás  PROSÍM  O  MODLITBU  JAKO  NIKDY  PŘEDTÍM !  SATAN  CHCE  ZNIČIT  NEJEN  LIDI, ale i přírodu a   P L A N E T U,   na které žijete... Bůh mě poslal k vám, abych vám pomohla."


                    POSELSTVÍ  BOHA  OTCE  VASSULE  22.2.1993:

  Vassulo, poslové jdou těsně jeden za druhým, aby řekli světu,  AŤ  LITUJE! Dávám se poznat jako nikdy předtím, abych každého z velké dálky přivedl zpět k sobě, aby následoval Má přikázání! Až do dnešního dne nechtějí věřit, jak by mohli dojít Mé přízně, když odporují Mému Duchu? Slyším od nich jen: "Kdo má nade mnou autoritu?" "Jsem soběstačný."  Můj hněv je stejně mocný, jako Mé odpuštění. Vyměnili Mou svatost za hold satanovi ! Mluvím o těch, kdo odpadli a dovolili, aby přes jejich rty přešla lež, a teď chtějí přinutit všechny,  a b y   b y l i   o c e j c h o v á n i   t o u t o   l ž í,  a už Mě unavuje je snášet! V Mém domě kdysi žila neporušenost, protože Můj zákon byl jejich denním chlebem, ale hleď, čím se teď stal Můj dům - pustinou, doupětem ještěrek a pavouků! Ach... Já to všechno změním! Srdce ve Mně puká, Mé dítě, a Moji andělé se děsí a chvějí před hodinou, kterou jsem si vyhradil k vydání svých rozkazů. Už nestrpím,  ABY  VAŠE  SVATÁ  MATKA  ZNOVU  A ZNOVU  PROLÉVALA  SVÉ  SLZY  POKAŽDÉ, KDYŽ  JE  MŮJ  SYN  ZNOVU  KŘIŽOVÁN;  hříchy vašeho pokolení každou chvíli vedou Mého Syna na Kalvárii.
  Vzpoura v Mém domě na vás přivede Můj hněv a nejhlubší temnota brzy zahalí zemi; není to Má volba, ale  v a š e !  Rozhodl jsem se vás pozvednout z vašich hrobů milostí a láskou, slitováním a pokojem, ale hleď, jak  mnozí  z  vás  jsou   n e t e č n í   k   M é   n a b í d c e !  NIC   UŽ   S   VÁMI  N E P O H N E ! Vyčerpali jste Mou trpělivost! Má dcero,  připomeň jim znovu, že nemám radost ze smrti zkaženého a vzpurného muže,  a l e   z   j e h o   o b r á c e n í,  když změní své cesty, aby  z í s k a l   ž i v o t.
  Tato země, kterou znáte,  u ž   b r z y   p o m i n e !  ROZHODL  JSEM  SE   U R Y C H L I T   S V Ů J   P L Á N   pro velikost vin, které páchá vaše pokolení! Všechno zmizí, všechno zvetší jako oděv. To bude Můj způsob, jak  z n i č i t   přehlídku   h ř í c h ů, a uvědomíte si, že jste od začátku byli Mými svatými chrámy, a že ve vás žil Můj Duch.
  ACH,  PRO  TENTO  KŘEST  O H N Ě M !  MODLETE  SE  A  POSTĚTE  V  TĚCHTO  DNECH !
  JÁ  JSEM  je blízko vás!
 

            /

         ZEMĚ  SE  BUDE  TŘÁST  A  VRÁVORAT  ZE  SVÉHO  MÍSTA!

  Poselství Ježíše 18.2.1993:
  Ježíš:"Vassulo, důvěřuj Mi. Jdi k národům a připomínej každému Mou lásku a že Ježíš znamená Spasitel, Vykupitel a že velikost Mé lásky k vám převyšuje všechno...
  Piš: Sestoupil jsem z nebe, abych vás dosáhl, ale naslouchali jste Mi? Sestoupil jsem ze svého trůnu, abych šel celou dlouhou cestu až k vám, abych se o vás ucházel a připomněl vám, že jste dědici Mého království. Opustil jsem svůj příbytek a vydal se do pustiny vás hledat - Pán nebes vám neodepřel svou lásku - NIKDY! Dovolil jsem vašim očím, tvorstvo, pozorovat Krále v jeho kráse, abych vás přitáhl; ke cti svého jména jsem vzkřísil mrtvé, aby vám kázali o Mém království - kde je vaše odpověď? A vy, kteří mluvíte o jednotě, myslíte si, že vás sjednotí prázdná slova? (Pro církevní hierarchii) KDO   Z   VÁS   JE  OCHOTEN   O P U S T I T     V Š E C H E N    S V Ů J    K O M F O R T    A    N Á S L E D O V A T   M Ě?  Řekněte Mi, kdo z vás bude první, aby ukončil Mou agonii a Mé vzdechy po jednotě a pokoji dříve, než přijde  o n a   h o d i n a ?  Tato hodina, před kterou se třesou Moji andělé. Kdo z vás je ta duše, která bude zasévat do národů semena lásky a pokoje? Kdo bude kvůli Mně kráčet za světlem a vzývat Mé jméno dnem i nocí? Kdo z vás jako první vloží svá chodidla do Mých krvavých šlépějí? Hledáte Mě upřímně? Hleďte, PŘICHÁZEJÍ  DNY,  KDY  K  VÁM  PŘIJDU  S  RACHOTEM  A  OHNĚM,  ale najdu ke svému velkému žalu mnohé z vás nevědomé a v hlubokém spánku!
  P O S Í L Á M   V Á M,   T V O R S T V O,  P O S L A   Z A   P O S L E M,  aby prolomili vaši   h l u c h o t u,   ale už Mě unavuje vaše odmítání a vaše lhostejnost. Stejně tak Mě unavuje váš chlad, vaše   a r o g a n c e   a vaše nepoddajnost, když se máte shromáždit kvůli jednotě - naplnili jste pohár tuposti, až přetéká. Už brzy padnete, protože jste odporovali Mému hlasu svým hlasem, uvádějícím v omyl;  PŘIROZENĚ   J E   M Á   C Í R K E V   V   T R O S K Á C H   K V Ů L I    V A Š E M U   R O Z D Ě L E N Í.  Nežádáte Mě o radu, ANI  SE  NEŘÍDÍTE  MÝMI  PŘÁNÍMI, protože  v á m   c h y b í   v í r a !  Ale odhalím vaše srdce vám i celému světu; ukáži všem,   JAK JSTE  SE  TAJNĚ    C H Y S T A L I   Z N I Č I T   M Ů J   Z Á K O N.
  Všechny věci, které jsem předpověděl, se teď rychle stanou - nic z nich nemůže být vynecháno! Mluvil jsem k vám o odpadlictví, které spoutalo ruce Mých nejlepších přátel. Což jsem neřekl, že kardinálové budou odporovat kardinálům a biskupové budou proti biskupům a že mnozí jdou cestou zkázy? Dnes bují tento duch vzpoury v Mém svatém místě! Pamatuješ se na vizi, kterou jsem ti dal, jak se zmije plazí kolem Nejsvětější svátosti oltářní? Neodhalil jsem ti, kolik z nich oponuje Mému papeži Janu Pavlu II.? Jak ho odstrkují? Už jsem ti dal přesný obraz vzpoury uvnitř Mé církve.
 UŽ  VELICE   B R Z Y   BUDE    R O Z L O M E N A    Š E S T Á    PEČEŤ   a všichni budete ponořeni do temnoty a nebude žádného světla pro dým vycházející z obrovské výhně, takže slunce a nebesa jím ztmavnou, a ze svého kalichu spravedlnosti vás připodobním hadům a zmijím. Dám vám lézt po břiše a jíst prach v těchto dnech temnoty; srazím vás až na zem, abych vám připomenul, že nejste lepší než zmije..
  Budete lapat po dechu a dusit se ve svých vinách; ve svém hněvu vás srazím na zem, budu po vás šlapat! Vidíte? Moji čtyři andělé teď stojí s úzkostí kolem Mého trůnu, čekají na Mé rozkazy.
AŽ  USLYŠÍTE  DUNĚNÍ  HROMU  A  UVIDÍTE  ZÁBLESKY  SVĚTLA,  VĚZTE,  ŽE  PŘIŠLA  HODINA  M É   S P R A V E D L N O S T I !
  ZEMĚ  SE  BUDE  TŘÁST  A  JAKO  PADAJÍCÍ  HVĚZDA  SE  POHNE  ZE  SVÉHO  MÍSTA,  VYTRHNE  HORY  A  OSTROVY,  CELÉ  NÁRODY    B U D O U   Z N I Č E N Y,   NEBESA  ZMIZÍ  JAKO  SROLOVANÝ  SVITEK,  JAK  JSI  TO  VIDĚLA  VE  SVÉ  VIZI,  DCERO.
VELKÁ  ÚZKOST  PADNE   NA  VŠECHNY  OBYVATELE    A    B Ě D A     N E V Ě Ř Í C Í M !

                                      HRŮZY  ŠESTÉ  PEČETI
  Evangelium: Zjevení 6,12-17::
  A hle, když rozlomili šestou pečeť, nastalo veliké zemětřesení, slunce zčernalo jako smuteční šat, měsíc úplně zkrvavěl a nebeské hvězdy začaly padat na zem, jako když fík zmítaný vichrem shazuje své pozdní plody, nebesa zmizela, jako když se sroluje svitek a žádná hora a žádný ostrov nezůstaly na svém místě. Králové země i velmoži a vojevůdci, boháči a mocní - jak otrok, tak svobodný, všichni prchali do hor, aby se ukryli v jeskyních a skalách, a volali k horám a skalám:"Padněte na nás a skryjte nás před tváří toho, který sedí na trůnu, a před hněvem Beránkovým!" Neboť přišel   V E L I K Ý   D E N   J E H O   H N Ě V U; kdo bude moci obstát?

                         /

                                 SVĚTLO č.10/2007 - EDITORIAL

Šokující informace od Gabriely Kubyové jsou dalším dokladem, že nepřítel pracuje na plné obrátky. Zbývá vůbec ještě něco, co by člověk nechtěl
podrobit výlučně své vlastní vůli a svému rozhodování? Od dřívějšího filozofického bezbožectví přešel do fáze praktického protibožectví a chce
být sám sobě bohem.
Nepřítel si k tomuto působení zajistil klíčové pozice jak na mnoha rozhodujících politických místech, tak především v médiích. Někdy to vypadá, jako bychom byli proti jeho vlivu bezmocní. Nejsme, pokud mu pro své pohodlí a lhostejnost sami neumožňujeme, aby zaséval jed do duší a svědomí našich dětí a mládeže. Tyto dětské duše potřebují od samého počátku silné zážitky z blízkosti a péče Přítele dětí. Potřebují prožívat konkrétně „agapé“ i „eros“ Boží lásky.
Televizní poplatek je povinný, ale televizní podívaná nikoliv. Dostáváte do rukou mnohem cennější program. Posaďte se večer místo kolem obrazovky
kolem kříže a udělejte si svou podívanou: předčítejte si větu za větou, co nám Ježíš vypráví o svém umučení. Od Panny Marie se pilně učme modlitbě a oběti a od Helgy Sebernikové angažované křesťanské aktivitě.
Situace, kterou zaznamenal evangelista Lukáš a o které slyšíme tuto neděli, docela zapadá do naší současnosti. Stále k nám doléhají zprávy o těch, kteří zcela nečekaně zahynuli, a tyto zprávy jen podtrhují to, co bychom měli mít ustavičně na mysli: „Nebudete-li činit pokání, všichni podobně zahynete.“  Kolik roků už chodí Pán hledat ovoce na našem stromě? Nemá všechny důvody, aby nad námi dospěl k závěru: „Proč mají ještě zabírat půdu?“
 

Svatý Bonaventura

Italský františkánský filozof a teolog

Svatý Bonaventura z Bagnoregia, vlastním jménem Ioannes Fidanza (~1217 Bagnoregio – 15. července 1274 Lyon) byl italský františkánský filozof a teolog a kardinál, jeden z nejvýznamnějších představitelů scholastiky. Studoval a pak i vyučoval na Sorboně v Paříží a byl přítelem sv. Tomáše Akvinského.Sixtus IV. jej 14. dubna 1482 kanonizoval a za učitele církve byl… Wikipedia

                 SVATÝ  BONAVENTURA: PUTOVÁNÍ DUŠE DO BOHA

     Moudrost volá: Pojďte ke mně všichni, kdo po mně toužíte, a nasyťte se mými plody. Vždyť z velikosti a krásy tvorů je možno poznat jejich Stvořitele. Nejvyšší moc, moudrost a dobrota Stvořitele vyzařuje ze stvořených věcí, jak to trojím způsobem vyjevuje tělesný smysl vnitřnímu smyslu. Tělesný smysl slouží rozumové chápavosti, když usuzuje, když věří a když chápavě pozoruje. Pozoruje, když pohlíží na věci jsoucí
v přítomnosti, věří, když spoléhá na obvyklý průběh dění, usuzuje, když postihuje jejich skvělost v možnosti.
    Nejprve pozorující vidí věci, jak jsou samy v sobě, a vidí v nich váhu, počet a míru.
Váha se vztahuje k místu, k němuž věci tíhnou, počtem se věci rozlišují, míra pak je vymezuje.
A tak v nich vidí způsob, druh a řád, jakož i podstatu, moc a působení. A od toho se může povznést jako od stopy k pochopení nesmírné moci, moudrosti a dobroty Stvořitele.. Následně zrak víry, když pozoruje tento svět, vidí jeho počátek, průběh a konec. Neboť věříme, že věky byly uspořádány Slovem života , věříme také, že po sobě spořádaně následovaly
a že se naplnily tři druhy zákona, totiž přirozenosti, Písma a milosti, konečně věříme, že tento svět nemohl vzniknout sám od sebe, ale byl stvořen moudrou Bytostí....

 Konečně zkoumavý pohled rozumu vidí, že některá jsoucna pouze existují, jiná existují a žijí a další existují, žijí a rozlišují. První jsou nižší, další jsou střední a poslední jsou vyšší. Kromě toho vidí, že některá jsoucna jsou pouze hmotná, jiná částečně hmotná a částečně duchová a z toho
vyvodí, že existují jsoucna pouze duchová, a tedy lepší a vznešenější než předešlá. Ještě vidí, že některá jsoucna podléhají změnám a porušení: jedná se o jsoucna pozemská; jiná jsoucna podléhají
změnám, ale ne porušení: jedná se o jsoucna nebeská; z toho usuzuje na jsoucna nepodléhající ani změnám, ani porušení, a ta jsou nadnebeská.
Tak tedy od viditelných věcí mysl vystupuje k uvažování o moci, moudrosti a dobrotě Boha, který je, žije, poznává, je naprosto duchový a nepodléhá porušení ani změně. Tato úvaha, když pozorujeme původ, velikost, množství, nádheru, úplnost, působení a uspořádání všech věcí, se rozšiřuje o sedmero vlastností tvorů, které představuje sedminásobný
doklad Boží moci, moudrosti a dobroty. – Původ v šesti dnech stvořených, uspořádaných a krásných věcí hlásá moc Toho, který vše tvoří z ničeho, moudrost Toho, který vše jasně pořádá, dobrotu Toho, který vše štědře obdařuje krásou. – Pozorujeme-li velikost věcí, pak mohutnost jejich
délky, šíře a výšky, stejně jako jejich skvělá síla, která se rozlévá do dáli, šíře a hlubiny, jak je to zjevné v záření světla, a konečně jejich působnost, která je niterná, stálá a vyzařující, jak je to patrné v ohni, pak tedy to vše zřetelně poukazuje na nesmírnost moci, moudrosti a dobroty
trojjediného Boha, který svou mocí, přítomností a bytím nevymezeně přebývá ve všech věcech. –
Množství věcí pak jejich rodovou, druhovou a individuální rozličností podstaty, podoby a působnosti zřetelně odkazuje na tři výše uvedené vlastnosti Boží tak skvělým způsobem, že to přesahuje jakoukoli lidskou schopnost úžasu. – Nádhera věcí rozličností světel, podob a barev
jednoduchých, smíšených a složitých těles na obloze, minerálů, kamenů, kovů, těl rostlin a živočichů zřetelně hlásá Boží moc, moudrost a dobrotu. – Úplnost věcí tím, že hmota je obdařena jakoby semeny všech možných forem, dále tím, že určitá forma nabývá platnosti ve shodě s vnější působící silou, opět tím, že tato platnost formy je plna možných účinků podle vnějšího
působení, tím vším tedy úplnost věcí hlásá zřetelně totéž jako předešlé vlastnosti tvorů. –
Rozmanité působení tvorů, které může být jak přírodní, tak umělé i mravní, právě bohatstvím své rozličnosti odkazuje na nesmírnost moci, umění a dobroty Toho, který je pro všechno příčinou bytí, původem chápání a zákonem života. – Uspořádání všech věcí podle trvání, místa a působení
určuje, co je dříve a co následuje, co je nadřazeno a co podřízeno, co je důstojnější a co méně důstojné, a tak toto uspořádání věcí v knize stvoření zřetelně poukazuje na prvotnost, nadřazenost a nejvyšší důstojnost nekonečné moci. Následně uspořádání Božích zákonů, přikázání a soudů
v knize Písma ukazuje na nesmírnou moudrost. Konečně uspořádání Božích svátostí, dobrodiní a odměn v těle Církve dokládá neskonalou dobrotu. Tímto způsobem nás tedy uspořádání věcí velmi jasně přivádí až k Prvnímu a Nejvyššímu, Nejmocnějšímu, Nejmoudřejšímu a Dokonalému. Kým nepronikne osvěcující záře vycházející z tolika stvořených věcí, je slepý. Koho neprobudí volání tak mohutného chóru, je hluchý. Kdo nevelebí Boha za tak skvělá díla, je němý.
Kdo se po tak velkém množství svědectví neobrátí k prvnímu Počátku, je tupý. – Otevři tedy oči, napni duchovní sluch, rozlom pečeť mlčení svých rtů, přilni celým svým srdcem, abys viděl, slyšel, chválil, miloval a vyvyšoval, velebil a uctíval svého Boha ve všech tvorech, aby snad proti tobě nepovstal celý svět. Vždyť právě proto se svět oboří na pošetilce, naproti tomu těm, kdo pochopili, se stane prostředkem  oslavení, a proto mohou spolu s prorokem říkat: Svými skutky naplnils mne radostí, Hospodine, v díle tvých rukou budu jásat. Jak úžasná jsou tvá díla,
Hospodine! Všechno jsi učinil moudře: země je plna tvého bohatství.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

                      MODLITBY  ZA  ZÁCHRANU  LIDSTVA:                            TOTO PÁN ŘEKL: VASSULO, MODLI SE KE MNĚ TAKTO:"NĚŽNÝ OTČE, NENECH DOPADNOUT SVŮJ HNĚV NA TUTO GENERACI, ABY ZCELA NEZANIKLA. NEPONECH SVÉ STÁDO NAPOSPAS STRACHU A ÚZKOSTI, KDYŽ VODY VYSCHNOU A PŘÍRODA ZPUSTNE, VŠE ZHYNE VE TVÉM HNĚVU A ZMIZÍ BEZE STOPY. ŽÁR TVÉHO DECHU SEŽEHNE ZEMI A OBRÁTÍ JI V PUSTINU ! NA OBZORU SE OBJEVÍ HVĚZDA. NOC BUDE NIČIVÁ A POPEL BUDE PADAT JAKO SNÍH V ZIMĚ. PŘIKRYJE TVŮJ LID JAKO PŘÍZRAKY. SMILUJ SE NAD NÁMI. BOŽE A NEPOSUZUJ NÁS PŘÍSNĚ. ROZPOMEŇ SE NA SRDCE, KTERÁ SE RADUJÍ V TOBĚ A TY V NICH. ROZPOMEŇ SE NA SVÉ VĚRNÉ A NENECH NA NÁS DOPADNOUT SVOU MOCNOU RUKU, ALE RADĚJI NÁS VE SVÉM MILOSRDENSTVÍ POZVEDNI A VEPIŠ SVÁ NAŘÍZENÍ DO KAŽDÉHO SRDCE. AMEN."                                                        

---------------------

MODLITBA Z MEDŽUGORJE ZA ZÁCHRANU SVĚTA: BOŽE NÁŠ, OTČE NÁŠ, VĚŘÍME ŽE NÁS ZACHRÁNÍŠ PŘED VĚČNOU ZÁHUBOU. PROSÍME ZACHRAŇ ZEMI NA KTEROU JSI POSLAL SVÉHO JEDINÉHO SYNA, PÁNA NAŠEHO, JEŽÍŠE KRISTA. BOŽE, OTČE NÁŠ VŠEMOHOUCÍ, POHLEĎ NA HŘÍŠNÍKY JAKO NA ZBLOUDILÉ SYNY A DCERY. JSI NAŠE NADĚJE, LÁSKO VĚČNÁ ! SMILUJ SE, PROSÍME VROUCNĚ, NEBOŤ NEVIDÍME ŽÁDNÉ JINÉ VÝCHODISKO ZE ZMATKU NAŠEHO ČASU A NEBEZPEČÍ, KTERÁ HROZÍ NAŠÍ PLANETĚ A CELÉMU LIDSTVU. POMOZ LASKAVOU VŠEMOHOUCNOSTÍ ! OTEVŘI SVOU MILUJÍCÍ NÁRUČ, ZAŽEŇ STÍN SATANŮV. AMEN.

   BOŽE, OTČE, BUĎ MILOSRDNÝ K NEVĚŘE TOHOTO STOLETÍ. BOŽE, SMILUJ SE NAD MALIČKÝMI, KTEŘÍ ZA NIC NEMOHOU A KTEŘÍ PŘIŠLI DO SVĚTA LŽÍ A KLAMŮ. SVOU PRAVDOU JIM ZASVIŤ DO SRDCE A DO DUŠE. ŽEHNÁM VŠEM, KTEŘÍ UPOSLECHNOU A BUDOU SE MODLIT TUTO MODLITBU VE JMÉNO OTCE I SYNA I DUCHA SVATÉHO. VAŠE MATKA MARIA."

MODLITBA  ZA  UMÍRAJÍCÍ,  KTEROU SE MÁME MODLIT:
 "JEŽÍŠI, TY TOLIK DUŠE MILUJEŠ, PROSÍM A ZAPŘÍSAHÁM TĚ PRO SMRTELNÝ ZÁPAS TVÉHO NEJSVĚTĚJŠÍHO SRDCE A PRO BOLESTI TVÉ NEJSVĚTĚJŠÍ MATKY, OČISTI SVOU KRVÍ VŠECHNY HŘÍŠNÍKY SVĚTA, KTEŘÍ NYNÍ BOJUJÍ SVŮJ POSLEDNÍ BOJ A JEŠTĚ DNES ZEMŘOU. AMEN. BOŽSKÉ SRDCE JEŽÍŠOVO, KTERÉ JSI VYTRPĚLO SMRTELNOU ÚZKOST, SMILUJ SE NAD VŠEMI UMÍRAJÍCÍMI AMEN."

MODLITBA ZA MLÁDEŽ: DOBRÝ OTČE, PROSÍME TĚ, VYLEJ SVÉHO SVATÉHO DUCHA NA VŠECHNY MLADÉ LIDI A DEJ JIM POZNAT SVOU LÁSKU, KTEROU JE NEKONEČNĚ MILUJEŠ. DARUJ JIM NOVÝ POHLED NA TVOU DOBROTU I TVŮJ POHLED NA NĚ SAMOTNÉ.
OTČE, PROSÍM TĚ, AŤ SE MLADÍ LIDÉ NEBOJÍ VYKROČIT NA CESTU S TEBOU, AŤ NASLOUCHAJÍ TVÉMU SVATÉMU DUCHU A SVÝM ŽIVOTEM ZÁŘÍ A VYDÁVAJÍ SVĚDECTVÍ MEZI SVÝMI VRSTEVNÍKY O TOBĚ A O ŽIVOTĚ S TEBOU. AMEN.


MODLI  SE  ZA  ODPUŠTĚNÍ  HŘÍCHŮ  VŠECH  LIDÍ.:NEJSVĚTĚJŠÍ SRDCE JEŽÍŠOVO, SKUTEČNĚ PŘÍTOMNÉ V EUCHARISTII, ZASVĚCUJI TI SVÉ TĚLO A SVOU DUŠI, ABYCH BYLA ZCELA SPOJENA S TVÝM SRDCEM, KTERÉ SE OBĚTUJE KAŽDÝ OKAMŽIK NA VŠECH OLTÁŘÍCH SVĚTA, ABY VZDÁVALO CHVÁLU OTCI A VZÝVALO PŘÍCHOD JEHO KRÁLOVSTVÍ. PROSÍM TĚ, PŘIJMI MOJI POKORNOU OBĚŤ. POUŽIJ MĚ TAK, JAK CHCEŠ, PRO SLÁVU OTCE A KE SPÁSE DUŠÍ.
  NEJSVĚTĚJŠÍ MATKO BOŽÍ, NEDOVOL, ABYCH BYLA ODLOUČENA OD TVÉHO BOŽSKÉHO SYNA. PROSÍM TĚ, BRAŇ MĚ A CHRAŇ JAKO SVOU ZVLÁŠTNÍ DCERU. AMEN." 
       

ŽEHNACÍ MODLITBA ZA VNOUČATA:
PANE, DĚKUJI TI, ŽE JSEM BABIČKA TĚCHTO MÝCH VNOUČAT. DĚKUJI TI, ŽE JSI NÁM JE POSLAL DO RODINY, ŽE SE MŮŽEME SDÍLET A SPOLEČNĚ HLEDAT TEBE.
PROSÍM, ABYS JIM POŽEHNAL VE VŠEM, CO BUDOU KONAT, ABYS JIM POŽEHNAL V JEJICH STUDIU I PRÁCI, ABYS JIM POŽEHNAL PŘI VÝBĚRU JEJICH ŽIVOTNÍHO PARTNERA A POVOLÁNÍ A ABYS JE CELÝ JEJICH ŽIVOT CHRÁNIL A VEDL PO SVÝCH CESTÁCH. AMEN.
 
 

Nejsladší Spasiteli, u nohou Tvých pokorně klečíce, obnovujeme zasvěcení své rodiny Tvému Nejsvětějšímu Srdci. Buď stále naším Králem, úplně a zcela důvěřujeme v Tebe, Tvůj duch ať proniká naše myšlenky a naše přání, naše řeči i skutky. Žehnej našim podnikům, buď účasten našich radostí i našich strastí a našich prací. Uděl nám, abychom Tě vždy lépe poznávali, Tebe více milovali a neúnavně Tobě sloužili. Kéž zaznívá po celém světě jediný hlas: Budiž milováno, ctěno, slaveno vždy a všude vítězné Srdce Ježíšovo. Amen.

Nejsvětější Srdce Ježíšovo, přijď království Tvé!

Nejsvětější Srdce Ježíšovo, ochraňuj naši rodinu!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář